A. Bottolfs Verksted AS

Tlf: 32 78 84 81 - Mobil: 95 22 86 25 - E-post: post@bottolfs-verksted.no - Heggenveien 9 - 3370 Vikersund


Hage Sjø Elektronikk Klær og støvler Skog

Hovedside

Om firma

Service/vedlikehold

Skog

Hage

Sjø

Elektronikk

Vinterklær/støvler

Brukt
Finn.no - Annonser

Motorsager
Skogsryddere
Ved utstyr
Verneklær
Skogsutstyr
 
 

Husqvarna Verneklær

Klær - Hjelmer/Hørselvern - Støvler - Hansker


Husqvarna Klær

  Artikkel  nr.

Varenavn

Str.

Veil. Pris

Tilbud
582 34 08-xx

 

Husqvarna Vernebukse Technical Extreme 20A m bukse-seler


Nytt og moderne utseende med slank passform og avansert stretchmateriale for god komfort og ergonomi. Det nye, sterke materialet med forsterkninger på utsatte steder, ventilasjonsglidelåser og forhåndsbøyde knær gir god slitestyrke og komfort for lange arbeidsdager. Har to lommer foran, to baklommer, én lomme på det venstre buksebenet og i tillegg en meterstokklomme. Avtakbare spenner er inkludert, og midjen kan strammes for perfekt passform. Har også reflekterende stoff på knærne.

Front: 2-veis polyesterelastikk med UV-beskyttelse, Cordura med refleks
Bak: 4-veis stretch Cordura
Ventilasjonsglidelåser bak på beina, Nettingfòr i baklommene

Vasketemperatur: 60 ° C
Beskytter mot: Vann, Vind

Godkjent: Klasse 1 (20 m/s) 381

46-62 4.130,-  
582 33 36-xx Husqvarna Vernebukse Technical 20A m seler

En selebukse med et moderne design og en tettsittende passform og 4-veis strech materiale for god komfort og ergonomi. Aramid og Cordura forsterkninger på utsatte områder og glidelås for ekstra ventilasjon på baksiden av beina gir god slitestyrke og komfort for lange arbeidsdager. Den synlige oransje fargen på forsiden av beina, den store reflekterende logoen og refleksstriper på baksiden gir god synlighet under mørke arbeidsforhold. Modellen har to frontlommer, en baklomme og en lomme for tommestokk som må "sprettes" opp før bruk. Ytterligere er buksa utstyrt med to lommer på seledelen. Knærne er fasongsydd for høyere komfort og bedre bevegelse. Selemodellen er også tilgjengelig med 10 cm kortere bein.

 

Produkt informasjon
Sagvern
Formsydde knær
Reflekterende logotrykk
Pustende Utmerket
Passform Tett
Bevegelsesfrihet Høy
Glidelås for ekstra ventilasjon
Lomme for tommestokk på høyre ben
 
Materiale
Front 4-veis stretch, Cordura, Aramid
Bak 4-veis stretch, Cordura
Modell A
 
Godkjennelse
Godkjent i henhold til EN 381
Klasse Klasse 1 (20 m/s)

 

46-62 3.379,-  
582 33 64-xx Husqvarna vernebukse sele Classic 20A

Selemodell med to sidelommer, og èn lomme med glidelås på frontstykket. Har ren og moderne design med reflekterende logoer, lommer med glidelås for ventilasjon bak på buksebena og meterstokkomme på buksebenet. Spennene er godt synlige, og lette å feste. Har tommestokklomme med vanntett glidelås.

46-62 1.371,-  

Klikk på bilde

582 33 35-xx Husqvarna Vernebukse Technical 20A midje

Vernebukse med et moderne design og en tettsittende passform og 4-veis stretch materiale for god komfort og ergonomi. Aramid og Cordura forsterkninger på utsatte områder og glidelås for ekstra ventilasjon på baksiden av beina gir god slitestyrke og komfort for lange arbeidsdager. Den synlige oransje fargen på forsiden av beina, den store reflekterende logoen og refleksstriper på baksiden gir god synlighet under mørke arbeidsforhold. Modellen har to frontlommer, en baklomme og en lomme for tommestokk som må "sprettes" opp før bruk. Knærne er fasongsydd for høyere komfort og bedre bevegelse. Midjemodellen er også tilgjengelig med 10 cm lengre bein.

S46-48
M50-52
L54-56
XL58-60
3.129,-  
582 33 58-xx Husqvarna vernebukse liv Classic 20A

Bukser med ren og moderne design med kvalitetsdetaljer, som reflekterende logoer. Elastisk midje med lommer foran, én baklomme og ventilasjonsglidelås bak på buksebena. Har tommestokklomme med vanntett glidelås.

46-62 1.250,-  
580 68 81-xx Husqvarna arbeidsbukse Technical

Arbeidsbukser for profesjonellt bruk. Den nedre delen av bena er vanntett og har ekstra forsterkning på forsiden, samt pre-bøyde knær og ventilasjon glidelåser på baksiden av bena som gir god beskyttelse og gjør at du kan jobbe komfortabelt. En lomme for ekstra polstring på høyre hofte absorberer støt fra trimmer eller ryddesag. Refleksbånd og logoer i reflekterende materiale gjør deg synlig i mørke omgivelser.

46-56 1.501,-  

Klikk på bilde

580 68 80-xx Husqvarna Allværsjakke Technical
med GORE-TEX

Høy kvalitetsjakke med ekstra forsterkninger på utsatte steder. GORE-TEX® laminat gjør stoffet både pustende og motstandsdyktig mot kraftig regn og sterk vind. Ventilasjonsglidelås under armene og ventilert skulderparti bidrar til at du opprettholder en god kroppstemperatur til enhver tid. Jakken er forlenget bak, for å unngå eventuelle mellomrom mellom bukse og jakke. Formsydde armer gi deg god bevegelighet, og reflekterende logoer gjør deg synlig i mørke omgivelser. Dette plagget er ikke anbefalt for arbeid med ryddesag. Vennligst les produktbrukerveiledning og instruksjoner for mer informasjon.

50-52

 
3.647,-  

Klikk på bilde

582 33
10
-xx

 

Husqvarna Skogsjakke Technical Extreme

Denne jakken har moderne design med slank passform og avansert stretch-materiale for god komfort og ergonomi. Det nye sterke materialet med forsterkning på utsatte områder, ventilasjonsglidelåser under armene og forhåndsbøyde ermer gir god slitestyrke og komfort for lange arbeidsdager. To brystlommer. Har reflekterende stoff på skulderbåndene og øvre deler i godt synlig oransje, for mørke forhold.

Front: Cordura, Polyester, Cordura med refleks, 2-veis polyesterelastikk med UV-beskyttelse
Bak: 4-veis stretch

Vasketemperatur: 60 ° C
Beskytter mot: Vann, Vind
Refleks materiale

46-62 3.242,-  

Klikk på bilde

582 33 14-xx Husqvarna Skogsjakke Functional

En jakke med et rent og moderne design med kvalitetsdetaljer som forsterkning på albuene og store, reflekterende logoer. For dem som ønsker funksjonelt vernetøy med robuste og slitesterke materialer som sitter godt og er laget for bruk hele året. Har ventilasjonsglidelåser under armene for ventilasjon, refleksbånd på ermene og materiale i hi-viz-farge for bedre synlighet. Justerbart liv og nedre del av jakken, samt knapper og elastiske mansjetter på ermene gir perfekt passform. Jakken har også to sidelommer foran, og en komfortabel, myk krage. Jakken er godkjent i henhold til KWF-standarden.

 

Produkt informasjon
Ventilasjon Åpning mellom rygg og skuldre, Ventilasjonsglidelåser
Reflekterende logotrykk
Pustende Høy
Passform Normal
Bevegelsesfrihet Middels
Vasketemperatur 60 ° C
 
Materiale
Front1 Cordura
Bak 100% Micro polyester

 


M50-52
L54-56
XL58-60
 
1.364,-  

Klikk på bilde

582 33 51-xx

Husqvarna Skogsjakke Classic

 

Har ren og moderne design med kvalitetsdetaljer, som store, reflekterende logoer. Knapper på mansjettene for god passform, og den øvre delen i oransje for god synlighet. Har én brystlomme med glidelås, og to sidelommer.


 

42-64


 

688,-

 

Klikk på bilde

523 07 92-xx Husqvarna Regnjakke

Regnjakke laget av sterk nylon og et skulderparti i PU / PVC. Nettingfôr under skulderpartiet som sørger for god ventilasjon. En godt beskyttet brystlomme med glidelås under skulderpartiet. Sveisede sømmer. Jakken har ekstra lange ermer med trykknapper og et forlenget ryggparti med regnrenne. Kordfløyels krage med borrelås og en lang glidelås beskyttet av en klaff med trykknapper i fronten.

46-58 839,-  

Klikk på bilde

523 08 05-xx Husqvarna Regnbukse

Regnbukse laget i sterk nylon på forside og PU/PVC på baksiden. 10 cm brynje rundt livet for god ventilasjon. Elastisk midje med knytesnor for bedre komfort

46-58 574,-  
505 63 36-10 Husqvarna Ryddebukse - Én størrelse Regntøy - 573,-  

Klikk på bilde

505 63 16-10 Husqvarna Ryggbeskytter m/ermer
- Én størrelse, Regntøy

Regntrekk i en elegant modell laget av PU / PVC. Justerbar knappe foran og ekstra lange armer med trykknapper. Forlenget ryggparti med regnrenne.

STD 553,-  

Klikk på bilde

505 63 26-10 Husqvarna Overtrekksbukse Regntøy

Regnlårings konstruert for å festes i beltet eller et verktøybelte. Justerbar knepping for tre lengder.

STD 595,-  
505 61 85-00 Husqvarna seler m/klips

Med sterke metallklips. Ekstra brede med justerbar lengde

- 269,-  
505 61 85-10 Husqvarna seler m/stropp

Med lærstropper. Ekstra brede med justerbar lengde.

- 269,-  
583 87 69-01

583 87 69-02

Verneklær må vaskes regelmessig for å opprettholde sine beskyttende egenskaper. Vårt spesialvaskemiddel er fosfatfritt og biologisk nedbrytbart, og klassifisert som miljøvennlig. Effektivt også til rengjøring av motorsager, hagemaskiner, luftfiltre og lignende. 1 LITER

0,1 LITER

148,-

31,-

 
           

Les mer om disse og andre modeller : Husqvarna

Til topp
 

Husqvarna/ Peltor - Hjelmer / Hørselvern/Briller

  Art.nr.

Varenavn

Str.

Veil. Pris

Tilbud

KLIKK PÅ BILDE
585 05 84-01 Husqvarna Technical

Ny vernehjelm, solid og med lav vekt. Utstyrt med hørselvern. Hjelmen kan justeres på flere måter for å tilpasses dine spesielle behov. Et nytt innovativt ventilasjonssystem sørger for god utlufting. Visiret med nytt design for bedre beskyttelse av ansikt, og samtidig gi deg perfekt utstyr i alle possisjoner. Hørselvern med FM radio er valgfritt som tilbehør. Det finnes også feste for hodelykt integrert på hjelmen.

  1.609,-  

 

 

KLIKK PÅ BILDE

576 41 24-01 Husqvarna Functional

Hjelm Functional har mange funksjoner for individuelle tilpasninger, perfekt for skogarbeidere som ønsker komfort og ergonomi i det daglige arbeidet. Den har en 6-punkts tekstilinnredning for beste komfort og lavt trykk mot hodet og er utstyrt med det nye UltraVision visiret som har svært lite lystap, noe som gir god sikt. Hørselsvern har optimal ergonomi for langvarig bruk.

- 724,-  

KLIKK PÅ BILDE
580 75 43-01 Husqvarna Classic

Vernehjelm komplett utstyrt for skogs- eller hagearbeid. Vernehjelmen har sekspunkts innside i plast og et justeringsratt. Innredningen er også justerbar i tre possisjoener. Hørselvernet er utviklet for optimal ergonomi. Nettingvisir av metall på vernehjelmen gir god beskyttelse og lysgjennomslipp.

  488,- Bestillingsvare

KLIKK PÅ BILDE
505 66 53-58 Husqvarna Hørselsvern med nettingvisir - 490,-  
505 66 53-48 Husqvarna Hørselsvern med pleksivisir Komfortable hørselsvern med et design hvor trykket mot hode kan justeres opp mot 20%. Utstyrt med et tekstilbånd som beskyttelse mellom visiret og hode som beskytter hodet. Svært god komfort og funksjoner gjør dette hørselvernet til et perfekt valg ved gressrydding. Brukes alltid i kombinasjon med vernebriller. Kan også utstyres med en solskjerm. - 477,-  

Klikk på bilde

505 66 53-60 Husqvarna Hørselsvern Gardener med pleksivisir Skal brukes når du utfører lett trimmer arbeid. Ekstra bred bøyle gir sikker og behagelig passform, samt lavere trykk på issen. Komplett med visirholder og pleksivisir. Klokkene er av slagfast ABS-plast.   295,-  
  505 69 90-12 Husqvarna Hørselsvern Gardener øreklokker Dette hørselvern er utviklet for hagearbeid og andre hobby / fritidsaktiviteter. Designet er lett og komfortabel med ekstra bred hodebøyle for god passform og mindre press på hodet. Den er utstyrt med unike polyuretan innsatser som gir maksimal plass til øret. Dette gir god komfort under hyppig bruk. Kan utstyres med visir.   155,-  

Klikk på bilde

Peltor Kid
Liten lett og komfortabel øreklokke beregnet for barn. Sotter godt uten å trykke for mye og har myke behagelige tetningsringer.

Lav vekt: 140 g.

Finnes i fargene: Neongrønn og rosa.

 

  200,-  

SOLGT

 

Klikk på bilde

Peltor Optime I Peltor Optime I. lettvekts øreklokke med tynne klokker velegnet til bruk i yrkesskole, hobby, lettere industri, verksteder og lignende.   176,-  

Solgt

Klikk på bilde

Peltor Optime II Optime II har blitt utviklet for krevende støymiljøer og demper maksimalt selv ved lyder med svært lave frekvenser. Tetningsringene er fylt med en unik kombinasjon av veske og skum. Resultatet er en optimal tetning og lavt trykk, noe som gir god komfort selv ved langtidsbruk. Tetningsringene har ventilasjonskanaler og er trekt med myk hygienefolie. Optime II er et lett valg for miljøer med tyngre industristøy eller entreprenørmaskiner, på flyplasser og landbruk.   365,-

299,-

Klikk på bilde

Peltor Optime III
Optime III er en superdempende klokke, og har blitt utviklet for ekstremt støyende miljøer. Hørselsvernet baserer seg på en teknologi med dobbeltskall som minimerer resonanser i kåpeskallet. Høyfrekvensdempingen blir maksimal, samtidig som det er lett å oppfatte tale og signaler. En akustisk kobling mellom innervolumet og volumet mellom skallet gir i sin tur en maksimal lavfrekvensdemping. Tetningsringene er brede og fylte med myk skumplast for beste passform og lavt trykk. Effektiv øreklokke og bra komfort er kjennetegnet til Optime III.
 

Vekt 285 gr.

 

  395,-  
  3M ™ Peltor ™ Radio DAB + FM Headset Hørselsvern med innebygd DAB + FM-radio.
Hørselvernet beskytter deg mot potensielt skadelig støy på arbeidsplassen, mens på samme tid lytter til den innebygde DAB + (Digital Audio Broadcasting) eller FM-radio. Den klare lyden av DAB + stasjoner, stemmeguidet menysystem og evne til å lagre dine favorittstasjoner gjør hørselvernet fleksibel og enkel å jobbe med.

Nøkkelfunksjoner:
• Høy demping: SNR 31 for hodebøyle
• Innebygd DAB + og FM-radio 
• Digital kanalsøk 
• Voice guidet menysystemet for å navigere i menyen 
• Evne til å lagre opptil 10 DAB + og 5 FM favorittstasjoner. 
• 3,5 mm lytte bare stereo input for å koble til en mobiltelefon, toveis radio eller andre eksterne enheter
   (begrenset til 82 dB). 
• Automatisk avslåing, hodesettet vil slå seg av etter 4 timer uten bruk for å spare batteriene. 
• Talemelding ved lavt batteri.
• Bruker to medfølgende AA alkaliske batterier eller det valgfrie ACK03 oppladbare batteriet(tilvalg)
• To modeller tilgjengelig: For hodebøyle eller for hjelm. Begge har rustfrie stålbøyler.
• Utskiftbare hygienesett/skumputer byttes ut regelmessig for å opprettholde konsistent demping, hygiene og 
   komfort.

Batteritype : 2 AA-batterier (Alkaline) 
Driftstid: Ca.:  23 timer batterilevetid (DAB-modus);
              Ca.:  31 timer batterilevetid (FM-modus) 
Vekt (batterier inkl.): HRXD7A-01     hodebøyle: 341 g 
 

  3.600,- Solgt
544 96 38-01 Vernebriller, Basic klar - 109,-  
544 96 37-02 Vernebriller, Pro Gule - 161,-  

Les mer om disse og andre modeller : Husqvarna

Til topp
 

Husqvarna Støvler

  Art.nr.

Varenavn

Str.

Veil. Pris

Tilbud

KLIKK PÅ BILDE

573 95 58-xx Husqvarna Vernestøvel, Functional 24 Gummi

Sagvern og ståltupp

Håndlaget støvel med godkjent sagvern. Ekstra forsterket øvre delen med vernehette og forsterkning rundt sålen. En ny hælutforming gjøre det lettere å sette på og ta av støvelen. Bomullesfôr. Såle kan utstyres med pigger.

Godkjent i henhold til EN 345 SB E

37-47 1.061,-  

KLIKK PÅ BILDE

 

586 44 71-xx

Husqvarna Vernestøvel Classic lær

Sagvern og ståltupp

Komfortabel støvel med sagvern. Laget av fullnarvet lær med Cambrelle-fôr. Robust og lett, noe som gjør den komfortabel på lange arbeidsdager. Innersålen kan tas ut og vaskes, og har forsterkning over tå og hæl.

Godkjent i henhold til EN ISO 20344, 20345, 13287 og 17249
Klasse 1 (20 m/s)41
42
43
44
45
46
47

 

2.327,-

  

 

544 96 48-xx Husqvarna Vernestøvel lær

Sagvern og ståltupp

Lær støvel med god stabilitet og passform. Laget av polyuretanbehandlet lær. Sømmer av kraftig Kevlar tråd for økt styrke. Slitesterk og vanntett polyuretan som strekker seg opp til den øvre delen av støvelen. Innersåle av støtabsorberende Ergothan for fedre komfort.

Godkjent i henhold til EN 345-2, S2, EN 381-3
Klasse 1 (20 m/s)

42
43

46
47


 

2.564,- Sluttselges

2.199,-

KLIKK PÅ BILDE

574 62 52-xx Husqvarna Vernestøvel, Tecnical 24 Lær

Sagvern og ståltupp

Støvler for mange forskjellige aktiviteter. Laget av Sympatex ® som er en 100% vanntett og pustende materiale av høy kvalitet. Støvelen har ekstra polstring rundt ankelen, hælen og topp for ekstra beskyttelse og komfort, samt ståltåhette. Nedre del av støvelen fra sålen og opp er forsterket med gummi som ekstra beskyttelse.

Godkjent i henhold til EN ISO 20344, 20345, 1329 & 17249
Klasse 2 (24 m/s)
Godkjent i henhold til E
Godkjent i henhold til SB
Godkjent i henhold til SRA
Godkjent i henhold til WRU

39-47

3.743,-

 
544 96 40-01 Sko/Støveltørker

Denne sko- og støveltørkeren tørker alle typer fottøy uten at læret blir hardt eller sprekker. Skotørkeren (støveltørkeren) leveres med 1,1 meter kabel, 4+4W/230V.

 
- 177,-  

Les mer om disse og andre modeller : Husqvarna

Til topp
 

Husqvarna Hansker / Votter

  Art.nr.

Varenavn

Str.

Veil. Pris

Tilbud

Klikk på bilde

579 38 02-xx Husqvarna Functional hanske - Sagvern

En komfortabel sagvernhanske med dobbelt geiteskinn i håndflaten, med laminert Spandex på håndbaken og neopren over knokene. Geieskinn har en god beskyttelse mot fuktighet siden det inneholder naturlig fett og er derfor velegnet for krevende jobber. Strikket mansjett gjør det enkelt å ta på hansken og gir svært god komfort.

8
9
10
12
252,-  

Klikk på bilde

579 38 01-xx Husqvarna Functional hanske

En komfortabel hanske med geitskinn i håndflaten, skumlaminert Spandex på oversiden og nylon neopren over knokene. Geitskinn gir god beskyttelse mot fuktighet siden den inneholder naturlig fett og er derfor velegnet for krevende jobber. Strikket mansjett ved håndleddet med borelåslukking gjør det enkelt å ta på hansken og gir en myk og behagelig følelse ved langvarig bruk.

8
9
10
12
258,-  
579 38 03-xx Husqvarna Functional hanske - Vinter

En varm og komfortabel, vannavvisende hanske for kalde forhold. Den har en pustende HIPORA membran i hele hansken og er isolert med Thinsulate ® microfleece. Stropp med borelås for perfekt passform og for å hindre snø å komme inn i hansken.

10
12
247,-  
579 38 04-xx Husqvarna Technical hanske

En teknisk hanske med høy komfort. Geiteskinn i håndflaten med interlock jersey og grått skum med laminert Spandex på håndbaken. Geiteskinn har en god beskyttelse mot fuktighet siden den inneholder naturlig fett og er derfor egnet for krevende arbeid. Laget med komfortable sømmer med dobbelt tommelsøm som følger håndens form. Har en tettsittende passform og god bevegelighet.

9
10
12
251,-  
579 37 99-10 Husqvarna Classic hanske

Hanske med geitskinn i håndflaten og Spandex på oversiden. Geitskinnhar en god beskyttelse mot fuktighet ettersom det inneholder naturlig fett og er derfor velegnet til krevende jobber. Gummibelagt bomullsmansjett for en perfoekt passform rundt håndlettet.

STD 140,-  
579 38 00-xx Husqvarna Classic hanske - Light

En tettsittende og komfortabel hanske med geitskinn i håndflaten og Jerseystoff på baksiden. Geitskinn gir en god beskyttelse mot fuktighet ettersom den inneholder naturlig fett og er derfor velegnet for krevende 

8
9
10
111,-  
           
           

Les mer om disse og andre modeller : Husqvarna

Til topp